Μπολιασμένη με μία ηφαιστειακή έκρηξη και προικισμένη από τη θάλασσα και τον ήλιο του Αιγαίου, η Θηραϊκή γη μεταφράζει τη μοναδικότητα του τοπίου της στις γεύσεις και στα αρώματα που γεννιούνται μέσα της.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι αυθεντικές γεύσεις της Σαντορίνης, στην άνεση της σουίτας σας.

Πρωινό στο δωμάτιο

Ένα μόνο πράγμα είναι καλύτερο από το να ξυπνά κάποιος μπροστά στο απόλυτο γαλάζιο: το να παίρνει πρωινό στη θέα αυτή! Κάθε πρωί στο Armenaki από τις 07:30 έως τις 11:30 σερβίρουμε ένα à la carte πρωινό στη σουίτα σας, με continental επιλογές φτιαγμένες από τα πιο φρέσκα, βιολογικά προϊόντα του τόπου μας. Έχετε ειδικές διαιτητικές προτιμήσεις; Δηλώστε τις πριν ή κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο κι εμείς θα αναλάβουμε να δημιουργήσουμε το δικό σας ξεχωριστό πρωινό!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ.

In-Suite Dining Service

Οι αυθεντικές τοπικές γεύσεις, η δημιουργικότητα των chef μας και το κορυφαίο service, μετατρέπουν κάθε σουίτα στο Armenaki στο πιο privé εστιατόριο με την μαγευτικότερη θέα. Είτε πρόκειται για ένα χαλαρό γεύμα φορώντας το μαγιό σας δίπλα στην πισίνα, είτε για ένα ρομαντικό δείπνο την ώρα που ο ήλιος δύει στην Καλντέρα, η υπηρεσία In-Suite Dining αναλαμβάνει να μεταφέρει όλη τη γευστική εμπειρία της Σαντορίνης στη σουίτα σας. Ένα all-day menu που συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία με την τοπική παράδοση θα σας επανασυστίσει στα πιο διάσημα Σαντορινιά πιάτα και κρασιά. Επιμελημένα αποκλειστικά για εσάς από τους chef μας, με βιολογικά υλικά ανεξάρτητων παραγωγών από κάθε γωνιά του νησιού αλλά και των Κυκλάδων.